Τοποθετηση Specialized δερματινου καλυμματος τιμονιού

23 Απριλίου, 2012 12160 φορές Καλύμματα Τιμονιού Comments (14)

Μετά την αγορά ενός Specialized καλύμματος για το τιμόνι του αυτοκινήτου μας, αυτό που προέχει για ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα είναι η σωστή εφαρμογή του. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθούν βήματα και συμβουλές για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ UNIVERSAL ΡΑΦΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

10 Αυγούστου, 2014 9860 φορές Καλύμματα Τιμονιού Add new comment

Τα καλύμματα που ονομάζονται Universal, έχουν σαν χαρακτηριστικό ότι εφαρμόζουν σε πολλά διαφορετικά μοντέλα και κατασκευαστές. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθούν βήματα και συμβουλές για την τοποθέτηση του καλύμματος με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Καλύμματα τιμονιών αυτοκινήτου (τοποθετημένα - gallery)

06 Οκτωβρίου, 2015 18720 φορές Καλύμματα Τιμονιού Add new comment

Στη συλλογή αυτή βλέπετε φωτογραφίες τιμονιών αυτοκινήτου με τοποθετημένα καλύμματα (ή και πριν το ντύσιμο τους), Specialized και Universal, σε διάφορες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων.

Κωδικοί Βλάβης Διαγνωστικού Ελέγχου (DTC)

24 Σεπτεμβρίου, 2014 32763 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Στη λίστα αυτή θα βρείτε τους Γενικούς Κωδικούς Βλάβης (Universal diagnostic trouble codes) για τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων με OBD2 πρωτόκολλο επικοινωνίας.

Έχει το αυτοκίνητο μου OBD2 θύρα και πως τη βρίσκω;

17 Ιουνίου, 2014 19124 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Το πρότυπο διασύνδεσης OBD2 / EOBD εφαρμόζεται από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών από το 2001 και μετά. Οι φωτογραφίες του άρθρου θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη θύρα στο αμάξι σας αλλά και σε άλλα εμπορικά μοντέλα της αγοράς.

Τι είναι το OBD2 / EOBD;

15 Ιουνίου, 2014 5383 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Το πρότυπο διασύνδεσης OBD2 σημαίνει On-Board Diagnostic (ή στα ελληνικά Διάγνωση επί του οχήματος) και εφαρμόζεται σχεδόν στα περισσότερα αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά στο κόσμο σήμερα. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.