Τοποθετηση Specialized δερματινου καλυμματος τιμονιού

23 Απριλίου, 2012 13989 φορές Καλύμματα Τιμονιού Comments (14)

Μετά την αγορά ενός Specialized καλύμματος για το τιμόνι του αυτοκινήτου μας, αυτό που προέχει για ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα είναι η σωστή εφαρμογή του. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθούν βήματα και συμβουλές για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Λεβιέδες - Πόμολα Ταχυτήτων τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια ανάλυση που αφορά το λεβιέ ταχύτητων. Δείτε τις κατηγορίες, τα πλεονεκτήματα – μειονεκτήματα, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Σωστή Τοποθέτηση UNIVERSAL Ραφτού Καλύμματος Τιμονιού

10 Αυγούστου, 2014 12640 φορές Καλύμματα Τιμονιού Add new comment

Τα καλύμματα που ονομάζονται Universal, έχουν σαν χαρακτηριστικό ότι εφαρμόζουν σε πολλά διαφορετικά μοντέλα και κατασκευαστές. Στο παρακάτω άρθρο ακολουθούν βήματα και συμβουλές για την τοποθέτηση του καλύμματος με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Καλύμματα τιμονιών αυτοκινήτου (τοποθετημένα - gallery)

06 Οκτωβρίου, 2015 21693 φορές Καλύμματα Τιμονιού Add new comment

Στη συλλογή αυτή βλέπετε φωτογραφίες τιμονιών αυτοκινήτου με τοποθετημένα καλύμματα (ή και πριν το ντύσιμο τους), Specialized και Universal, σε διάφορες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων.

Κωδικοί Βλάβης Διαγνωστικού Ελέγχου (DTC)

24 Σεπτεμβρίου, 2014 51786 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Στη λίστα αυτή θα βρείτε τους Γενικούς Κωδικούς Βλάβης (Universal diagnostic trouble codes) για τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων με OBD2 πρωτόκολλο επικοινωνίας.

Έχει το αυτοκίνητο μου OBD2 θύρα και πως τη βρίσκω;

17 Ιουνίου, 2014 22365 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Το πρότυπο διασύνδεσης OBD2 / EOBD εφαρμόζεται από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών από το 2001 και μετά. Οι φωτογραφίες του άρθρου θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη θύρα στο αμάξι σας αλλά και σε άλλα εμπορικά μοντέλα της αγοράς.

Τι είναι το OBD2 / EOBD;

15 Ιουνίου, 2014 6725 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Το πρότυπο διασύνδεσης OBD2 σημαίνει On-Board Diagnostic (ή στα ελληνικά Διάγνωση επί του οχήματος) και εφαρμόζεται σχεδόν στα περισσότερα αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά στο κόσμο σήμερα. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Λίστα Συμβατών Mobile Application με Elm327

24 Σεπτεμβρίου, 2014 8946 φορές Διαγνωστικά Αυτοκινήτου Add new comment

Παρακάτω ακολουθεί πλήθος ενδεικτικών OBD2 εφαρμογών δωρεάν αλλά και με αγορά συμβατά με Mobile Συσκευές τόσο της Apple (iPhone, iPad) όσο και Android (Smartphones και Tablets)

Πλεονεκτήματα Λαμπτήρων LED αυτοκινήτου, σύγκριση με Αλογόνου και Xenon

19 Φεβρουαρίου, 2017 27631 φορές Λάμπες LED - Φώτα Αυτοκινήτου Comments (107)

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια ανάλυση στα φώτα αυτοκινήτου LED VS Xenon VS Πυρακτώσεως. Δείτε τον τρόπο λειτουργίας της κάθε κατηγορίας πλεονεκτήματα – μειονεκτήματα, καθώς και τους λόγους που προτιμάμε την τεχνολογία LED έναντι των εναλλακτικών.

Πως διαλέγω σωστά πατάκια για το αυτοκίνητο

01 Απριλίου, 2019 6549 φορές Πατάκια Αυτοκινήτου Comments (2)

Το πάτωμα ενός αυτοκινήτου είναι ένα από τα σημεία στο εσωτερικό που δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση καθημερινά. Ένα ποιοτικό σετ πατάκια, πέρα από την αισθητική βελτίωση που προσφέρει, συμβάλλει και στην προστασία του πατώματος από βρωμιά και φθορές, καθώς και στην εξασφάλιση καθαριότητας και υγειινής.