Πως διαλέγω σωστά πατάκια για το αυτοκίνητο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
01 Απριλίου, 2019

Το πάτωμα ενός αυτοκινήτου είναι ένα από τα σημεία στο εσωτερικό που δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση καθημερινά. Ένα ποιοτικό σετ πατάκια, πέρα από την αισθητική βελτίωση που προσφέρει, συμβάλλει και στην προστασία του πατώματος από βρωμιά και φθορές, καθώς και στην εξασφάλιση καθαριότητας και υγειινής.

Τα πατάκια διαχωρίζονται σε 2 κατηγορίες, με βάση το υλικό κατασκευής: μοκέτα και λάστιχο. Ο κάθε τύπος προσφέρει τα δικά του πλεονεκτήματα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε οδηγού.

Πατάκια Μοκέτας

Η μοκέτα συνήθως προτιμάται για λόγους εμφάνισης και αισθητικής, αλλά και στο πλήθος των διαθέσιμων επιλογών για να τα φέρετε στα μέτρα σας (παραμετροποίηση). Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων (μοκέτας, ρελιού) της αρεσκείας σας. Επίσης δυνατότητα επιλογής πατήματος οδηγού, για να μεγιστοποιήσουμε την άνεση και την αντοχή. Η μοκέτα είναι ιδανική επιλογή για κίνηση στην πόλη, όπου το στυλ και η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντικά με την ποιότητα.

Τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε πατάκια μοκέτας

 • Προσέχουμε η μοκέτα να είναι χοντρή, όχι μόνο για λόγους αντοχής, αλλά και για να μην μετακινείται / τσαλακώνεται κατά την διάρκεια της οδήγησης.
 • Η κάτω επιφάνεια να έχει υποστεί διεργασία αδιαβροχοποίησης, για να μην επιτρέπει σε τυχόν υγρά να περάσουν στο δάπεδο του αυτοκινήτου.
 • Η μοκέτα να φέρει τα κλιπς / κουμπώματα, σε τύπο και θέση ειδικά για το αυτοκίνητο σας. Αυτά εξασφαλίζουν την ιδανική στήριξη της μοκέτας, και αποτρέπουν την μετατόπιση της.
 • Σημαντικό είναι η μοκέτα του οδηγού να προσφέρει ενισχυμένη επιφάνεια για το πάτημα των ποδιών, καθώς το σημείο εκείνο δέχεται συνήθως την μεγαλύτερη καταπόνηση και εμφανίζει την περισσότερη φθορά (τρύπα κάτω από το πεντάλ του γκαζιού).
 • Πολλές φτηνές μοκέτες του εμπορίου έχουν δυσάρεστη οσμή, η οποία διαχέεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 • Προτιμάμε πατάκια που είναι σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητο μας (γνωστά και ως: custom / μαρκέ). Τα μαρκέ πατάκια έχουν το σωστό κόψιμο και διαστάσεις για να κάθονται ακριβώς στο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου και μόνο.
 
Πατάκια Μοκέτας Μαρκέ (Custom)
Δείγματα από μαρκέ πατάκια, με μοκέτα υψηλής ποιότητας και αντοχής (Premium), σε διάφορες παραλλαγές ανάλογα την προτίμηση του πελάτη.
Αδιάβροχη χοντρή μοκέτα μαζί με τα κουμπώματα για να μην γλιστρούν Επιλογή σε μαύρη μοκέτα με μπεζ ρέλι Πλήρες σετ πατάκια αυτοκινήτου μοκέτας, φτιαγμένα στα μέτρα σας. Επιλογή με γκρι μοκέτα υψηλής ποιότητας, και ενισχυμένο πάτημα οδηγού μαύρης θερμοκολλημένης μοκέτας. Διαφορετικές επιλογές πατήματος οδηγού, σε πατάκια μοκέτας αυτοκινήτου Διαφορετικές επιλογές σε χρώματα ρελιών. Δειγματολόγιο μοκετών. Επιλογές σε πατήματα για τα πόδια του οδηγού, σε πατάκια μοκέτας.

Λαστιχένια Πατάκια

Τα λαστιχένια πατάκια είναι η ιδανική λύση για οδηγούς που επιθυμούν την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή, σε συνδιασμό με εύκολο καθάρισμα. Το λάστιχο είναι πλήρως αδιάβροχο, έχει μεγάλη αντοχή, εξασφαλίζει μεγάλη προστασία από νερά, υγρά, χώμα, άμμο, λάσπες, αιχμηρά αντικείμενα, χρήση σε εργασίες, εκδρομές, μεταφορές κατοικιδίων κλπ. Επιπλέον, πλένεται εύκολα και ξαναχρησιμοποιείται.

Για απαιτητικές συνθήκες και βαριές εργασίες, υπάρχει ο τύπος λαστιχένιου πατώματος - σκαφάκι, το οποίο προσφέρει επιπλέον προστασία χάρη στο ανυψωμένο χείλος περιμετρικά. Το λαστιχένιο σκαφάκι εγκλωβίζει τα υγρά και τη σκόνη και αποτρέπει την εκχείλιση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε λαστιχένια πατάκια

 • Το λάστιχο ιδανικά να είναι χοντρό και ανθεκτικό.
 • Η επιφάνεια του λάστιχου να φέρει ανάγλυφη αντιολισθητική επιφάνεια, και στις δύο πλευρές.
 • Το πατάκι πρέπει να φέρει τα κλιπς / κουμπώματα, σε τύπο και θέση ειδικά για το δικό σας αυτοκίνητο / μοντέλο. Αυτά εξασφαλίζουν την ιδανική στήριξη, και αποτρέπουν την μετατόπιση του πατώματος κατά την χρήση.
 • Πολλα φτηνά πατάκια στο εμπόριο έχουν δυσάρεστες οσμές οι οποίες διαχέονται στον χώρο του αυτοκινήτου, και γίνονται ακόμα πιο έντονες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • Προτιμάμε πατάκια που είναι σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητο μας (γνωστά και ως: custom / μαρκέ). Τα μαρκέ πατάκια έχουν το σωστό κόψιμο και διαστάσεις για να κάθονται ακριβώς στο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου και μόνο.

 

Πατάκια - Σκαφάκια Λαστιχένια
Νέας γενιάς λαστιχένια πατάκια - σκαφάκια, για την μέγιστη προστασία του αυτοκινήτου σας. Ανθεκτικό -πλενόμενο- λάστιχο για προστασία από φθορές και τρυπήματα. Ανυψωμένο χείλος περιμετρικά για να συγκρατεί χώματα, λάσπες, υγρά. Μαρκέ, ειδική έκδοση για κάθε μοντέλο του αυτοκινήτου.
Λαστιχένια πατάκια-σκαφάκια (μπροστινά: οδηγού και συνοδηγού) Με τα κουμπώματα στήριξης για το πάτωμα του αυτοκινήτου ώστε να μην γλιστρούν. Η βρωμιά και τα υγρά εγκλωβίζονται στο εσωτερικό.

 

Πατάκια Λαστιχένια
Λαστιχένια πατάκια - σκαφάκια, για την μέγιστη προστασία του αυτοκινήτου σας. Ανθεκτικό -πλενόμενο- λάστιχο για προστασία από φθορές και τρυπήματα. Μαρκέ, ειδική έκδοση για κάθε μοντέλο του αυτοκινήτου.
Λαστιχένια πατάκια αυτοκινήτου - σετ 4 τεμαχίων Λαστιχένια πατάκια αυτοκινήτου, με ειδική αντιολισθητική επιφάνεια, και τα κουμπώματα στήριξης για να μην γλιστρούν. Ανθεκτικό λάστιχο, αντιολισθητική επιφάνεια

 


Τα καλύτερα πατάκια αυτοκινήτου στην αγορά

Στο TROP.gr έχουμε πολύχρονη εμπειρία και εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες ποιότητες της αγοράς, σε πατάκια αυτοκινήτου όλων των τύπων.

 • Διαθέτουμε πατάκια μαρκέ, κατά παραγγελία, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου - ξεχωριστά. Εξασφαλίζουν την απόλυτη εφαρμογή στο αυτοκίνητο σας.
 • Τα πατάκια διαθέτουν(*) ενσωματωμένα τα κουμπώματα (clips) στήριξης, κλειδώνουν στο πάτωμα του αυτοκινήτου σας και δεν γλιστρούν (* εφόσον υπάρχουν στο εργοστασιακό πάτωμα του αυτοκινήτου)
 • Τα πατάκια μοκέτας τύπου Premium είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
 • Γίνεται χρήση μοκέτας υψηλής ποιότητας (Premium), και προσαρμόζονται αισθητικά στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη (χρώμα μοκέτας, ρέλι, πάτημα οδηγού, λογότυπα).
 • Είτε πρόκειται για μοκέτα, είτε για λαστιχένια πατάκια, διαθέτουμε τις καλύτερες ποιότητες στην αγορά, με υψηλή αντοχή, χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.
 • Παρέχουμε λύσεις για επαγγελματίες οδηγούς, χρήση σε εργασίες, απαιτητικές συνθήκες, με λαστιχένια πατάκια - σκαφάκια.

 

Τοποθετημένα Πατάκια σε Αυτοκίνητα Πελατών
Δείγματα από πατάκια περασμένα σε αυτοκίνητα πελατών στο κατάστημα μας.
Πατάκι οδηγού για Peugeot 207, σε αυτοκίνητο πελάτη στο κατάστημα μας. Πατάκι μαύρης μοκέτας με μπεζ ρέλι σε Volkswagen Touran πελάτη στο κατάστημα μας. Πατάκι οδηγού μοκέτας σε Mercedes W209 πελάτη στο κατάστημα μας.
 
Πίσω πατάκια μοκέτας σε Mercedes W209 πελάτη στο κατάστημα μας. Πατάκι μαύρης μοκέτας με μπεζ ρέλι σε αυτοκίνητο Fiat 500 πελάτη στο κατάστημα μας.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την ιδανική λύση για πατάκια που ταιριάζουν ιδανικά στο δικό σας αυτοκίνητο.

Πατάκια αυτοκινήτων μαρκέ, στα μέτρα του αυτοκινήτου σας, από το TROP.gr

 

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • canonical: https://www.trop.gr/blog/patakia-autokinitou-odigos-agoras
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 10:08

Σχόλια Πελατών

Αφήστε το σχόλιο σας.

Σχόλια   
0 #1 ifadayisftaje 19-01-2020 12:46
http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Online ibj.wxtk.trop.g r.bal.pn http://mewkid.net/who-is-xandra/
Παράθεση
Πρόσθεσε μια ερώτηση ή σχόλιο για το προϊόν: