Διαγνωστικα Αυτοκινητων

Διαγνωστικα Αυτοκινητων

Δείτε τη όλη τη σειρά από διαγνωστικά εργαλεία αυτοκινήτων OBD2 και σετ καλωδίων γι’ αυτά. Όλα στις τελευταίες εκδόσεις (updates) λογισμικού. Χαμηλές τιμές και αποστολή σε όλη την ελλάδα.

 • Hot
  Autel OBD II Autolink AL 519 Διαγνωστικό Αυτοκινήτων στα Ελληνικά - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr
  160.67 €
  150.00 €
  Hot
  Autel OBD II Autolink AL 519 Διαγνωστικό Αυτοκινήτων στα Ελληνικά - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr Autolink AL 519 Επαγγελματικό Διαγνωστικό Βλαβών Αυτοκινήτων στα Ελληνικά - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr
  160.67 €
  150.00 €
  Επαγγελματικό Διαγνωστικό με δική του Έγχρωμη Οθόνη τροφοδοτούμενο αποκλειστικά από την OBD2 Θύρα του αυτοκινήτου στην Ελληνική Γλώσσα.
 • Hot
  Mini Elm327 Bluetooth OBD2 Διαγνωστικό Αυτοκινήτου - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr Mini Elm327 Bluetooth σε μικρό μέγεθος (Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr χωρίς επεξεργασία)
  22.45 €
  13.90 €
  Ένα πραγματικό διαγνωστικό αυτοκινήτου σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος. Κατάλληλο για Android και Windows Smartphones και Tablets αλλά και Laptop (PC) μέσα από τη ασύρματη Bluetooth σύνδεση που υποστηρίζει.
 • Hot
  Προτεινόμενο ποιοτικό διαγνωστικό από το κατάστημα μας με άριστη συμβατότητα και ποιότητα - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr Εικόνα OBD2 φίσας διαγνωστικού με LED (και εσωτερικό πυκνωτή) για το φωτισμό δυσπρόσιτων σημείων (πχ στη κολώνα του τιμονιού) - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr
  245.00 €
  Ποιοτικό Πολύ-διαγνωστικό Αυτοκινήτων και Φορτηγών για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Υποστηρίζει Ελληνικά και είναι διαθέσιμό σε 2 εκδόσεις USB (Ενσύρματο) και USB & Bluetooth (ενσύρματο και ασύρματο).
  * Product has attributes
 • Hot
  OBD2 Επαγγελματικό Διαγνωστικό Αυτοκινήτου στα Ελληνικά - ΟΕΜ Διαθέσιμό σε 2 εκδόσεις USB (Ασύρματο) και USB & Bluetooth (ενσύρματο και ασύρματο)
  180.00 €
  Πολύ-διαγνωστικό Αυτοκινήτων και Φορτηγών για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Διαθέσιμό σε 2 εκδόσεις USB και USB & Bluetooth (ενσύρματο και ασύρματο).
  * Product has attributes
 • Ευκαιρία
  Vgate Maxiscan VS550 Universal Διαγνωστικό Αυτοκινήτων OBD2 EOBD - Φωτογραφία τραβηγμένη από το TROP.gr
  125.00 €
  95.00 €
  Hot
  Vgate Maxiscan VS550 Universal Διαγνωστικό Αυτοκινήτων OBD2 EOBD - Φωτογραφία τραβηγμένη από το TROP.gr Το Διαγνωστικό OBD2 όπως ακριβώς είναι - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr
  125.00 €
  95.00 €
  Διαγνωστικό με δική του Οθόνη τροφοδοτούμενο αποκλειστικά από την OBD2 Θύρα του αυτοκινήτου. Ιδανικό για γρήγορη διάγνωση και διαγραφή βλαβών (προβολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες οχήματος κλπ) είτε στο συνεργείο είτε στο δρόμο χωρίς...
 • Hot
  Αδιάβροχη Μίνι Διαγνωστική Κάμερα Αυτοκινήτου - Καλώδιο 5m - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr Με 6 ρυθμιζόμενης φωτεινότητας LED – χρήση και σε απόλυτα σκοτεινές επιφάνειες - Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr, χωρίς επεξεργασία
  29.00 €
  Αδιάβροχη Μίνι Διαγνωστική Κάμερα για την προβολή εσωτερικών επιφανειών μηχανής (πιστόνια, χιτώνια, βαλβίδες…), σασμάν, διαφορικού κλπ. Μήκος καλωδίου 5.0m
 • Hot
  Διαγνωστική Κάμερα με Εύκαμπτο Μεταλλικό Λαιμό Η κάμερα με τα παρελκόμενα της, όπως ακριβώς είναι στο κουτί της - (Φωτογραφία τραβηγμένη από TROP.gr)
  67.00 €
  Αδιάβροχη Ενδοσκοπική Κάμερα με Εύκαμπτο Μεταλλικό Λαιμό για την προβολή εσωτερικών επιφανειών μηχανής (πιστόνια, χιτώνια, βαλβίδες…), σασμάν, διαφορικού κλπ. Ιδανική για μηχανικούς και συνεργεία αυτοκινήτων.
 • Hot
  Πλήρες Σετ 8 Καλωδίων Αυτοκινήτων (Πρίζες OBD) για Auto com Και Delphi Διαγνωστικά Καλώδιο Μετατροπέας σε 38 Pin για Mercedes από 16 Pin OBD2
  54.00 €
  52.00 €
  Το Σετ καλωδίων - ανταπτόρων κάνει συμβατά τα σύγχρονα διαγνωστικά αυτοκινήτων με οχήματα παλαιότερης τεχνολογίας που δεν υποστηρίζουν το OBD2 πρωτόκολλο επικοινωνίας.
 • Hot
  Καλώδια OBD για φορτηγά – αντάπτορες διαγνωστικών Αντάπτορες OBD2 για Διαγνωστικά Φορτηγών Man, Iveco, Volvo, Mercedes (14 pin - Sprinter & Vito)
  79.00 €
  75.00 €
  Μετατρέπουν και καθιστούν την OBD2 φίσα όλων των διαγνωστικών αυτοκινήτων (ή φορτηγών) συμβατή με εξειδικευμένες πρίζες βαρέων οχημάτων (IVECO, MERCEDES, SCANIA, VOLVO και άλλους κατασκευαστές).
 • standard-dpa5-kit dpa5-polydiagnostiko-caterpillar-cummins
  1,900.00 €
  Φέρει το γνήσιο DG Technologies λογισμικό, και δυνατότητα χρήσης και άλλων γνήσιων ή OEM προγραμμάτων (πχ Cummins Insite, Perkins EST κ.α.)
 • Hot
  ELM327 Bluetooth ELM327 Bluetooth Torque Pro Δεδομένα - Screenshot
  25.00 €
  17.50 €
  Το απόλυτο android / windows gadget για να γνωρίσεις το από μέσα το αυτοκίνητο σου! Απλό στη χρήση, εύκολο στην εγκατάσταση (plug and play), σε οικονομική τιμή και με δυνατότητες που θα ζήλευαν και τα ακριβότερα διαγνωστικά καλώδια της αγοράς!
 • Hot
  Elm327 Bluetooth ObdII Scanner Διαγνωστικό για Αυτοκίνητα Ανάγνωση και διαγραφή κωδικών βλάβης (DTC)
  16.50 €
  Διαγνωστικό interface τύπου Elm327 με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth για Σταθερούς Υπολογιστές (PC), Laptop, Android και Windows mobile Smartphones και Tablets.