Delphi DS150e (Autocom), Διαγνωστικό OBD2 για Αυτοκίνητα και Φορτηγά

Delphi DS150e, Διαγνωστικό OBD2 για Αυτοκίνητα

Delphi DS150e (Autocom), Διαγνωστικό OBD2 για Αυτοκίνητα και Φορτηγά

Αξιολόγηση: 5/5
Ρωτήστε για διαθεσιμότητα 
Κωδικός Προϊόντος:Tr200001
209.00 €
(με ΦΠΑ)
Επιλέξτε Έκδοση:

Ποιοτικό, στιβαρό, εργαλείο αντοχής που δεν σχετίζετε σε καμία περίπτωση με αντίστοιχα κινέζικα χαμηλής ποιότητας διαγνωστικά!

Το Delphi Ds 150e ανήκει στη νέα γενιά OBD 2 διαγνωστικών, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα διάγνωσης και εκτέλεσης των υφισταμένων εργασιών αλλά τα σχεδόν ανύπαρκτα Lag (κωλύματα) σε σχέση με παλαιότερα αντίστοιχα εργαλεία.
Είναι το τελευταίο μοντέλο έως το 2015, με νέο Firmware και Software αλλά και οικονομική τιμή.

Υποστηρίζει Ελληνικά και την πλειοψηφία των Αυτοκινήτων με OBD II φίσα (37 εταιρίες), αλλά και φορτηγών. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε συνεργεία αυτοκινήτων που έχουν διελεύσεις από οχήματα που ανήκουν σε διαφορετικά μοντέλα.

Delphi ds150e διαγνωστικό αυτοκινήτου

Xαρακτηριστικά Delphi:

Όνομα μοντέλου: Delphi DS150 (ϊδια ακριβώς λειτουργία με Autocom αλλά καλύτερη συμβατότητα με Mercedes)
Λειτουργία: Διαγνωστικό εργαλείο σάρωσης κωδικών
Υλικό κατασκευής: Συνδυασμός πλαστικού και μετάλλου
Γλώσσα προγράμματος: Ελληνικά, Αγγλικά και άλλες 16 γλώσσες
Έκδοση Προγράμματος: Η πιο πρόσφατη έως σήμερα, 2014.R2
Χρήση: Αυτοκίνητα / Φορτηγά / Generic
Προέλευση: Κίνα
Κατασκευαστής: OEM
Πιστοποίηση: CE
Βάρος:  0,6 kg
Συμβατότητα (Laptop, PC & Windows Tablet) με: Windows XP, Vista, 7, 8 και 8,1. Η συσκευή είναι λειτουργεί και σε Windows 10.

Το Delphi DS150 E είναι σύγχρονο διαγνωστικό που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Pc, Laptop ή Windows Tablet).
Γρήγορο, με πολλές δυνατότητες, είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για όλα τα συνεργεία service και επισκευής αυτοκινήτων και φορτηγών.

Τα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματίες λόγω του ότι είναι μια ταχύτατη και σταθερή μονάδα και λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του οχήματος και Η/Υ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε παλαιότερα (OBD1) αλλά και τα νέα οχήματα (OBD2).

Κάντε download τα οχήματα που υποστηρίζει η συσκευή αυτή:


Ενδεικτικές Λειτουργίες Ds 150e:

  • Σειριακή διάγνωση του κατασκευαστή του οχήματος
  • Λειτουργία Scan
  • Επικοινωνία μέσω EOBD / OBDII
  • Διάγνωση και επέμβαση σε: Κινητήρα & Service Reset, ανάφλεξη, κλιματισμό - AC, Φρένα - ABS, Airbag & SRS, Όργανα, Κιβώτιο ταχυτήτων (manual & automatic) κ.α.

Επιμέρους Λειτουργίες Autocom Ds 150e:

- Διαγραφή κωδικών βλάβης (DTC) σε όλες τις μονάδες
- Ρύθμιση πεταλούδας γκαζιού
- Ρύθμιση μπεκ ψεκασμού καυσίμου
- Ρύθμιση βαλβίδας EGR (Βαλβίδα Ανακυκλοφορίας καυσαερίων)
- Ρύθμιση αισθητήρα λ
- Έλεγχος φίλτρου σωματιδίων
- Καλιμπράρισμα αισθητήρα γωνίας τιμονιού
- Κλείδωμα και ξεκλείδωμα SRS αεροσάκων
- Έλεγχος κυκλώματος κλιματισμού
- Έλεγχος αισθητήρα βροχής
- Αλλαγή γλώσσας οργάνων - καντράν
- Ρύθμιση φώτων, radio & CD player, συναγερμού κ.α.
- Έλεγχος και ρύθμιση ABS και ESP)
- Ξεκλείδωμα ηλεκτρικών φρένων
- Δυνατότητα ρύθμισης ανάρτησης και λειτουργιών άνεσης (ορισμένα μοντέλα)
- Έλεγχος μπαταρίας και πολλές ακόμα δυνατότητες.
Το λογισμικό δίνει πληροφορίες με έγχρωμη εικόνα και σχεδιάγραμμα για το σημείο που το κάθε όχημα έχει την OBD2 φίσα και τον εγκέφαλο για τα περισσότερα αυτοκίνητα.
 
Γλώσσες που υποστηρίζει: Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Δανέζικα, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Τουρκικά κ.α.

 
Δείτε επίσης:  Σετ 8 Kαλωδίων Aυτοκινήτων για Autocom CDP Tcs Pro και Delphi Ds 150e
Κατάλληλα για να μπορεί να συνδεθεί το διαγνωστικό με αυτοκίνητα παλιότερα από το 2001.


Σετ καλώδια Autocom CDP TCS  και Delphi Ds 150e για Φορτηγά – 8 τεμάχια
Κατάλληλα για να μπορεί να συνδεθεί το διαγνωστικό με κατασκευαστές φορτηγών που δεν φέρουν OBD II φίσα. 

Δυνατότητες:

Σύνδεσμος με LED

Για να βρείτε τη θύρα OBD2 του αυτοκινήτου με ευκολία, εκτός από την παροχή εικόνας και σχεδιαγράμματος για κάθε μοντέλο, η  φίσα με τα 16pin, φέρει ένα LED για ευκολότερη κεντράρισμα ακόμα κι αν η υποδοχή βρίσκεται σε ένα σκοτεινό σημείο.

Αριθμός Πλαισίου (Σασί) VIN

Απλά συνδέστε το όχημα με το διαγνωστικό και το λογισμικό θα τα κάνει όλα. Μια έξυπνη λειτουργία διαβάζει αυτομάτα τον αριθμό πλαισίου από το προς έλεγχο όχημα. Αυτό εξασφαλίζει την επιλογή του σωστό μοντέλου και το χρονολογίας. Επιπλέον και ο κωδικός  κινητήρα για οχήματα τα οποία είναι ευρέως διαθέσιμα στην αγορά, επιλέγετε αυτόματα.

Λειτουργία Καταγραφής Πτήσης

Η λειτουργία Flight Recorder, καταγράφει μετρήσεις και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, κατά την κίνηση του οχήματος. Κατά την εγγραφή, μπορείτε να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο σφάλμα ή κωδικό βλάβης, με το πάτημα ενός κουμπιού ,έτσι ώστε να διερευνηθεί το σφάλμα αυτό όταν το όχημα ακινητοποιήθει. Το DS150 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη υποδοχή μνήμης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη να έχετε έναν Laptop ή Tablet μαζί σας.

Ελέγξτε τα Volt

Με τη σύνδεση του DS150 e στο όχημα, το διαγνωστικό αυτόματα ελέγχει την τάση της μπαταρίας του οχήματος και προσαρμόζεται αυτόματα στο επίπεδο της τάσης του οχήματος από 12 ή 24 βολτ (κυρίως σε φορτηγά). Εάν η τάση που το διαρρέει είναι είτε υψηλότερη ή πολύ χαμηλή, το DS150 θα σας ενημερώσει με δύο ήχους προειδοποίησης και φως αλλά και με ένδειξη του εικονιδίου της μπαταρίας στο λογισμικό του Η/Υ.

Ευφυές Σύστημα Σάρωσης

Το σύστημα Intelligent System Scan (ISS) σαρώνει σε όλα τα συστήματα και μονάδες του οχήματος και εμφανίζει τους κωδικούς σφαλμάτων και βλάβης που εμφανίζονται σε κάθε σύστημα. Αυτό έχει σαν συνέπεια μέσα σε πολύ λίγα λεπτά να έχετε μια πλήρη επισκόπηση της κατάστασης στο σύνολο του οχήματος. Όταν το ISS ολοκληρώσει τη σάρωση, τότε μπορείτε να κάνετε την ανάλυση των αποτελεσμάτων περαιτέρω ανά μονάδα συστήματος.

Βοηθητική Λειτουργία

Για τις περισσότερες λειτουργίες OBD , αλλαγές ρύθμισης και άλλοι προγραμματισμοί, υπάρχουν λεπτομερή κείμενα βοήθειας και οδηγίες για να σας βοηθήσουν στη σωστή και ταχεία εργασία σας. Θα βρείτε βήμα προς βήμα πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, την προετοιμασία και την εφαρμογή των διαφόρων λειτουργιών. Καθιστώντας ακόμη και τηv πιο πολύπλοκη λειτουργία σε απλή να εκτελεστεί.

Ευφυές Σύστημα Αναγνώρισης

Το Intelligent System Identification (ISI) είναι μια εφαρμογή που αναγνωρίζει και επιλέγει αυτόματα τον τύπο του ελεγκτή που έχει τοποθετηθεί στο όχημα . Αυτό εξασφαλίζει ότι η διάγνωση εκτελείται σωστά και με σωστές παραμέτρους, όπως είναι απαραίτητο.

Λειτουργία Report

Στην καρτέλα με αυτή τη λειτουργία , μπορείτε να δείτε τις κατάλληλες προσαρμογές και βελτιώσεις που είναι δυνατές για ένα συγκεκριμένο όχημα χωρίς να έχετε το όχημα κοντά σας και συνδεδεμένο. Επίσης τα κείμενα βοήθειας σας οδηγούν ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τις απαραίτητε ενέργειες ώστε να είστε αποτελεσματικοί στην εργασία σας ακόμη και σε σύνθετες καταστάσεις.

OBD - Λειτουργίες

H πρωτοποριακή τεχνολογία multiplexer, με την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων, ανεξάρτητα από τα επίπεδα τάσης και πρότυπα επικοινωνίας. Για τα οχήματα που δεν χρησιμοποιούν την τυπική φίσα 16 - pin , προσφέρουμε ένα πλήρες set καλωδίων προσαρμογής.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x Μονάδα Διάγνωσης
1 x OBD2 καλώδιο με φωτιστικό LED
1 x USB καλώδιο για σύνδεση με τον Η/Υ

 Μάθετε περισσότερα για OBD-II
 
 Video

 

 

 

 

 

 

Σημ: H παραπάνω συσκευή διάγνωσης ανήκει στην κατηγορία των third party (ιμιτασιόν). Δεν φέρει λογισμικό. Η χρήση του γίνεται με ευθύνη του πελάτη.
Το διαγωνωστικό είναι καινούργιο, αχρησιμοποίητο - ιμιτασιόν.

Τελευταίες αξιολογήσεις

Konstantinos Tripolitsiot Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014
Πολύ καλή λύση και με μεγάλη συμβατότητα σχεδόν σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.
Γράψτε την κριτική σας εδώ αφού προηγουμένως έχετε κάνει Σύνδεση (Όριο από 100 - 2000 χαρακτήρες)
Τώρα αξιολογείστε το προϊόν μεταξύ 5 αστεριών (καλύτερο) και 1 αστεριού (φτωχότερο). Αξιολόγηση:
γραμμένοι χαρακτήρες:
Επιλέξτε Κατηγορία